[over gaia]
[fotoboek]GaiaHortikultuur_%7C_fotoboek/GaiaHortikultuur_%7C_fotoboek.htmlshapeimage_2_link_0
ontwerp
Gaia hortikultuur ontwerpt grote tuinen, kleine tuinen, stadstuinen, structuurtuinen, landschapstuinen,… In ons fotoboek kan je onze realisaties bekijken. Je kan er ook ideeën opdoen voor je eigen tuin. Misschien heb je al dromen maar weet je niet hoe eraan te beginnen… We geven je advies en ontwerpen een tuin op maat. We maken een gedetailleerd plan met bijbehorend beplantingsplan en beplantingslijst. Met dit ontwerp kan je zelf aan de slag. Wens je meer info of wil je een afspraak maken? 
els@gaiahortikultuur.be

aanleg
De aanleg van uw tuin heeft veel voeten in de aarde. Gaia hortikultuur zorgt er niet alleen voor dat je tuin groeit en bloeit maar besteedt ook veel aandacht aan bestrating, verlichting, inrichting,… (bekijk even onze realisaties in het fotoboek). Een ontwerp of een bespreking in je tuin volstaat om een gedetailleerde offerte op te maken. Wij werken ook in uurloon. Aan jou de keuze! Mail naar Guy en maak een afspraak. 
guy@gaiahortikultuur.be

onderhoud
Gaia hortikultuur onderhoudt zowel bestaande als door ons aangelegde tuinen. Wij hebben de machines en het personeel om elke tuin tot in de puntjes te verzorgen: perfect onderhouden en strak geschoren tuinen, losse natuurlijke tuinen, verwilderde tuinen,… voor elk wat wils. Wekelijkse, maandelijkse of jaarlijkse onderhoudsbeurt? Welke formule voor jou het interessantst is, kan je bepreken met Guy. 
guy@gaiahortikultuur.beGaiaHortikultuur_%7C_fotoboek/GaiaHortikultuur_%7C_fotoboek.htmlmailto:els@gaiahortikultuur.bemailto:guy@gaiahortikultuur.bemailto:%20guy@gaiahortikultuur.beshapeimage_3_link_0shapeimage_3_link_1shapeimage_3_link_2shapeimage_3_link_3
wat doen we

> wat doen we

> over de naam

[kwekerij]GaiaHortikultuur_%7C_kwekerij.htmlshapeimage_6_link_0
[links]GaiaHortikultuur_%7C_links.htmlshapeimage_7_link_0
[contact & info]GaiaHortikultuur_%7C_contact.htmlshapeimage_8_link_0
[nieuws]nieuws/nieuws.htmlshapeimage_9_link_0
[home]GaiaHortikultuur_%7C_ontwerp_aanleg_en_onderhoud_van_tuinen_4.htmlshapeimage_10_link_0
VORM > LU’CIFERhttp://lucifer.beshapeimage_11_link_0